Työoikeus

Valitse luotettava kumppani työoikeudellisiin asioihin. Työoikeudellinen osaamisemme kattaa koko työsuhteen elinkaaren sekä myös yritysjärjestelyt.

Meillä on kokemusta erityisesti elinkeinoelämän toimijoiden ja muiden työnantaja-asiakkaiden avustamisesta työoikeudellisissa toimeksiannoissa. Avustamme luontevasti myös työntekijän tai esimerkiksi toimitusjohtajan asemassa olevia henkilöitä.

Työoikeutta koskevilla asioilla on keskeinen merkitys sekä liiketoiminnassa että yksittäisen henkilön jokapäiväisessä elämässä. Niin toimitusjohtajan kuin työntekijänkin on syytä olla selvillä sopimukseensa sisältyvistä oikeuksista ja velvoitteista. Työnantajan kannalta asianmukainen henkilöstöhallinto sekä hyvin laaditut työ- ja johtajasopimukset minimoivat liiketoiminnan henkilöriskejä sekä sitouttavat osaavaa henkilöstöä.

Hoidamme työriidat tinkimättömällä ammattitaidolla sekä avustamme työoikeudellisia erimielisyyksiä koskevissa sovintoneuvotteluissa. Toimistollamme on kattavaa osaamista työsuhteen päättämistä koskevien sopimusten osalta.

Tarjoamme laajasti työoikeudellisia palveluita niin tavanomaisiin kuin poikkeuksellisempiinkin tarpeisiin:​

Toimistollamme on ymmärrystä muuttuvan työelämän mukanaan tuomista oikeudellisista kysymyksistä. Työelämän epäkohdat pintautuvat myös nykyisin aiempaa herkemmin julkisuuteen. Vastuullisen työnantajakuvan arvoa on vaikea mitata rahassa, mutta epäkohdille pystytään yleensä löytämään hintalappu. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään vastuullisesti.

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme auttaa.