Artikkelit

Julkaisemme tällä sivustolla ajoittain uutisia sekä omia kirjoituksiamme.

Julkaisemme tällä sivustolla ajoittain uutisia sekä omia kirjoituksiamme.​

Julkaistuja artikkeleja ei kuitenkaan tule pitää oikeudellisena neuvonantona, johon asiakas tai muu sivuillamme vieraileva voi perustaa toimintaansa. Artikkeleja ei ole laadittu sillä tarkkuudella tai ajatuksella, että ne soveltuisivat mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Emme vastaa seurauksista, jotka aiheutuvat niistä toimenpiteistä, joihin asiakkaamme tai muu verkkosivuillamme vieraileva henkilö on ryhtynyt artikkelien tai julkaistujen uutisten perusteella. Emme myöskään vastaa julkaistujen uutisten ajantasaisuudesta tai sisällöstä.

Sivustolla julkaistu sisältö on laadittu vain (toivottavasti) mielenkiintoiseksi ja informatiiviseksi luettavaksi. Mikäli haluat keskustella jostakin julkaisemamme artikkelin tai uutisen sisällöstä tai tarvitset oikeudellista neuvontaa, ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä, miten voimme olla avuksi.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Etsi uudelleen

Vastuuvapauslauseke

Tällä sivustolla oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu oikeudelliseksi neuvonannoksi, johon sivuilla vieraileva henkilö voi luottaa, tai soveltuvaksi mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Emme vastaa sivustolla esitetyn aineiston oikeellisuudesta, ajankohtaisuudesta tai kattavuudesta. Mikäli tarvitset oikeudellisia neuvoja, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä toimistoomme.

Pekkinen Asianajotoimisto Oy ei vastaa sivuston virheettömästä toiminnasta tai sivustojen toiminnan keskeytyksistä, eikä mistään sivuston tai sen aineiston käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista. Kaikki sivustolla oleva materiaali on Pekkinen Asianajotoimisto Oy:n tai sen yhteistyökumppanien omaisuutta.

Tällä sivustolla olevan aineiston lukeminen, lataaminen tai muu vastaanottaminen ei muodosta asianajopalveluja koskevaa toimeksiantosuhdetta tai muuta asiakassuhdetta Pekkinen Asianajotoimisto Oy:n kanssa.